Pressemeddelelse

Det seneste skud i rækken af nye danske mikro bryggerier er nu åbnet i Esbjerg. Det drejer sig om Esbjerg Mikrobryg I/S, som fredag den 30.03.2007 mellem 14.00 & 15.00 officielt præsenterer deres påskebryg på Dronning Louise i Esbjerg.

Dronning Louise er kendt som et ølmekka i Sydjylland, og det er derfor passende at det nye bryggeri bliver præsenteret netop her.

Esbjerg Mikrobryg består af Petter Jull, Brian Sørensen samt Ole Haahr. De 3 har brygget på hobby basis gennem flere år, og er nu sprunget ud som Danmarks nyeste fantombryggeri.

Brygningen foregår på Ølgod Bryghus, hvor et helt nyt bryg anlæg danner grundlaget for Esbjerg Mikrobryg I/S i samarbejde med bryghuset.

De 3 herrer er velkendt blandt ølentusiaster i Esbjerg, da de flere gange har leveret øl til de Danske Ølentusiaster i Esbjerg ved deres private arrangementer.

Esbjerg Mikrobryg ønsker ikke at være de største, men at levere spændende kvalitetsøl til et marked i konstant udvikling. Kvalitet frem for kvantitet er nøgleordet, og derfor vil de enkelte øltyper kun være at få i begrænsede mængder. Indtil videre er det er fritidsprojekt, og der er ikke planer om en større produktion.

Der forventes en ny øl hver måned på hanerne hos Dronning Louise og vi ser frem til at høre kritikken fra det kræsne publikum i Esbjerg.

For mere information, venligst kontakt:


Petter Jull29489904 pjull@mail.tele.dk
Brian Sørensen20806293
Ole Haahr30629990